* Zondag: aardappels, bloemkool, vegetarische gehaktballetjes.
* Maandag: Groenten uit de wok (zie je wel) met kruiden en rijst.
* Dinsdag: macaroni met kaas
* Woensdag: lasagne met groenten
* Donderdag: ovenschotel van aardappels met schorseneren en room.
* Vrijdag: pannenkoeken (als beloning voor de kinderen want het eten is niet altijd hun favoriet)
* Zaterdag: Alweer een P maar nu van Patat met jawel, biologische kip (en sla).
Deze week staan we voor een
Van links naar rechts: Tomaat(niks mis mee toch?), maar dan, artisjok, koolrabi, knolvenkel en schorseneren. Tja.
Schorseneren zijn lekker. Echt waar! Smaken naar asperges. Eerst heel dun schillen en dan pas wassen anders zit je hele gootsteen onder de blubber. Dan heb je witte stengels die verdacht op asperges lijken en weet je, ze smaken er ook naar. Tomaat daar kan je van alles mee. Maar die andere. Op het www vind ik gelukkig allerlei mogelijkheden. Artisjokken zullen in de pasta verdwijnen en van de koolrabi en de venkel ga ik een salade maken. Ik vind gekookte venkel niet zo lekker, maar rauw met een dressing is wel lekker fris.
En morgen is het Palmpasen. De broodhaantjes zijn er klaar voor. En het huis ruikt weer lekker naar versgebakken brood.
Fijn weekend!