zondag 2 september 2012

dag 66 en 67 opruimen van kerstkaarten tot kampeerspullen

Het "normale" leven is weer begonnen. Dat wil zeggen dat werk nu wel iets teveel tijd van vraagt. Eerlijk gezegd, veel te veel, daar word ik niet eens voor betaald. Dus hoog tijd om daar weer een balans in te vinden. Ik ben gewoon weer begonnen met opruimen. Op zaterdag heb ik op zolder eerst alle ongeschreven kerstkaarten verzameld en in 1 doos gedaan. Ik hoef in ieder geval de komende twee jaar geen kaarten meer te kopen. Voorraad genoeg.
 
 De kampeerspullen bleven maar op de voorzolder in de weg liggen. Vandaag hebben we ingegrepen en alles netjes achter het schot gelegd op de zolderkamer. De puber is lekker dun en past daar helemaal in en heeft alles zo veel mogelijk naar achteren geschoven. Ik las op een ander blog dat zij schruifdeuren hebben op zolder. Dat lijkt me ook wel wat, dan kun je werkelijk overal bij.
 De slaapzakken zijn deze week weer lekker gewassen en wij hebben van die ouderwetse die niet in zo'n klein foedraal gaan. Daar hebben we het volgende opgevonden. Er bestaan plastic zakken waar je textiel in kan doen. Dan maak je die tas aan de bovenkant dicht. Je zet de stofzuiger op de speciale dop en dan......
Vacuüm! En bijna zo plat als een dubbeltje.