zondag 13 januari 2013

winter

Eindelijk, het wintert. Binnen en buiten. Buiten is het koud en er vormen zich overal ijslaagjes. Binnen volgen we het nieuws daarover. Op de radio wordt onze buurman, de ijsspecialist, geïnterviewd over natuurijs en schaatsen. En op tv volgen we het EK allround. Af en toe werpen we een blik naar buiten en zien vogels smullen van onze theekopvoerbakjes. Grappig effect, zodra ze op een takje gaan zitten slingert zo'n kopje in het rond. Hopelijk hebben de vogels een sterke maag. Wel lastig te fotograferen, want mijn fototoestel heeft nou niet bepaald de kwaliteit om op afstand van binnen naar buiten te fotograferen en dan is het beeld nog bewegend ook. Maar met een beetje fantasie zie je hieronder het kopje met vogel!
 
 
 


En deze zondag hebben we iets nieuws van Koopmans een bekend bakprodukt (ik mag geen reclame maken dus zie dit maar als censuur). De koekcake! Lekker hoor!
En dan hebben we ook nog een sterk vertegenwoordigd oranje podium met schaatsen. Zo, het eerste winterse weekend is binnen.