vrijdag 4 mei 2012

#6

Vandaag verder gegaan met de grote kast. En da's nog geen makkie. Misschien ook omdat het zo donker is in huis. De zon wil zich niet laten zien vandaag en dat is jammer. Want zonlicht maakt voor mij alles wat makkelijker. Maar goed, er is vandaag toch maar weer een plank opgeruimd. Wat fijn dat de mappen van de kinderen nu kant en klaar liggen, want ik kwam weer een aantal tekeningen tegen. Maar nu heb ik ook het doosje met relikwieën opgeruimd zodat er nu alleen echte aandenken inzitten, haarlokjes van de kinderen, kinderbrilletjes, pasfoto's, e.d. Ladekastje van de Ikea neergezet voor losse dingetjes zoals rolletjes plakband, ansichtkaarten, stickers, nietjes, etc. Dat wapperde eerst allemaal los rond en is nu supergeorganiseerd.
Daniël is verder gegaan met zijn bureau en kwam overal lego tegen en is toen weer aan het uitvinden geslagen. Het wordt een apparaatje dat DS/SD kaartjes kan bewaren en oppakken. Zoiets als vroeger de jukebox.

Morgen wil ik iets heel anders gaan opruimen, want iedere dag structuur aanbrengen in dierbare herinneringen kan toch ook wel erg vermoeiend zijn. Hopelijk draait er vanavond een mooie film ergens op tv.